Psychologische dienstverlening, waar en wanneer dat wenst
© Copyright Pro-talk 2010, all right reserved  |  Disclaimer
Onze kernwaarden
Direct aanmelden
Als u zich direct aan wilt melden, kunt u uw gegevens invullen op het aanmeldformulier.
  • Individuele aanpak
  • Deskundige hulp
  • Laagdrempelig
  • Snelle service
  • Resultaatgericht

Nieuws
Binnenkort start Pro-talk met een nieuwe specialisatie: Online dienstverlening.

Nadere informatie volgt.
Effectiviteitstraining (Omgaan met stress)

De 'Effectiviteitstraining' van Pro-talk geeft u handvatten en leert u probleemoplossende vaardigheden om anders om te leren gaan met hindernissen en problemen die zich in het dagelijks leven voordoen. Hierbij kunt u denken aan relatief kleine problemen  die we allemaal kennen, zoals een lekke band of onenigheid over klusjes. Maar er kan ook gedacht worden aan grotere en meer persoonlijke problemen, zoals bijvoorbeeld een conflict op het werk, ernstige ziekte (van uzelf of een naaste), halverwege elke maand rood staan bij de bank of 'savonds uren wakker liggen voordat het lukt om in slaap te komen. Piekeren, spanning en stress kunnen grote negatieve gevolgen hebben op iemand zijn leven; de 'Effectiviteitstraining' stelt u in staat deze negatieve spiraal te doorbreken.

De training neemt 8 weken in beslag en is bedoeld voor iedereen die wil leren om problemen op een efficientere manier op te lossen. De 'Effectiviteitstraining' vermindert spanningen en stress en de negatieve gevolgen van stress. Deelnemers geven aan dat ze na het volgen van de training een groter gevoel van persoonlijke effectiviteit en controle over hun leven hebben en de kwaliteit van hun leven aanzienlijk is verbeterd.
NIEUW  Training: Blijvend afvallen  NIEUW                                                                         NIEUW  Training: Triple-Z (Zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfwaardering)  NIEUW