Psychologische dienstverlening, waar en wanneer dat wenst
© Copyright Pro-talk 2010, all right reserved  |  Disclaimer
Onze kernwaarden
Direct aanmelden
Als u zich direct aan wilt melden, kunt u uw gegevens invullen op het aanmeldformulier.
  • Individuele aanpak
  • Deskundige hulp
  • Laagdrempelig
  • Snelle service
  • Resultaatgericht

Nieuws
Binnenkort start Pro-talk met een nieuwe specialisatie: Online dienstverlening.

Nadere informatie volgt.
Training Blijvend afvallen

Na de jaarwisseling hebben veel mensen het voornemen om gezonder te gaan leven en af te vallen. Helaas lukt het vaak niet om het dieet of de nieuwe levensstijl vol te houden en gewicht te blijven verliezen, dan wel om het gewicht er af te houden. De training 'Blijvend afvallen' geeft u de mogelijkheid om in 9 weken te leren hoe u succesvol en ook blijvend af kunt vallen. U leert niet alleen nieuwe gedragspatronen te ontwikkelen, maar ook uw denkpatronen te veranderen. En juist dat laatste is nodig om een permanente (gewichts)verandering mogelijk te maken. De methode is gebaseerd op cognitief gedragstherapeutische principes en de werking is wetenschappelijk bewezen.

'Blijvend afvallen' is een praktische training en geschikt voor iedereen van 16 jaar en ouder die ontevreden is over hoe hij of zij met eten omgaat en hier meer over wil leren; het maakt niet uit of u nog nooit gedieet hebt of alle diten al hebt geprobeerd en of u slechts enkele kilo's of veel wilt afvallen.

NIEUW  Training: Blijvend afvallen  NIEUW                                                                         NIEUW  Training: Triple-Z (Zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfwaardering)  NIEUW