Psychologische dienstverlening, waar en wanneer dat wenst
© Copyright Pro-talk 2010, all right reserved  |  Disclaimer
Onze kernwaarden
Direct aanmelden
Als u zich direct aan wilt melden, kunt u uw gegevens invullen op het aanmeldformulier.
  • Individuele aanpak
  • Deskundige hulp
  • Laagdrempelig
  • Snelle service
  • Resultaatgericht

Nieuws
Binnenkort start Pro-talk met een nieuwe specialisatie: Online dienstverlening.

Nadere informatie volgt.
Training Bloosangst

De training 'Bloosangst' is een praktische training waarbij u leert om te gaan met blozen en bloosangst. De training bestaat uit 6 wekelijkse consulten van 60 minuten. Tijdens de consulten wordt het instandhoudende model van bloosangst besproken en worden handvatten geboden en oefeningen gedaan om in korte tijd van uw bloosangst af te komen.

De training is bedoeld voor mensen die last hebben van bloosangst. Mensen met bloosangst voelen zich angstig wanneer ze gaan blozen of het idee hebben te gaan blozen. Dit komt vaak door gedachten die ze hebben over wat anderen van het blozen vinden of van hen wanneer ze blozen. Een voorbeeld hiervan is Kevin. Kevin denkt  dat hij negatief beoordeeld wordt door anderen wanneer hij bloost. Om daarmee om te gaan vermijdt hij bepaalde sociale situaties, treedt hij niet meer zo vaak op de voorgrond of zorgt hij ervoor dat anderen zo weinig mogelijk zien dat hij bloost (bijvoorbeeld door zijn handen voor zijn wangen te doen of de aandacht af te leiden). Ook maakt hij soms gebruik van trucs of voorzorgsmaatregelen waardoor hij niet hoeft te blozen of waardoor mensen niet zien dat hij bloost. Wanneer 'bloossituaties' wel worden doorstaan, gaat dat vaak gepaard met (intense) angst en andere vervelende gevoelens.

Zoals uit het voorbeeld blijkt, kan bloosangst in negatieve zin een grote invloed hebben om iemand zijn leven. Herkent u zich in (gedeeltes van) het verhaal van Kevin? Dan is de Training 'Bloosangst' wellicht wat voor u.
NIEUW  Training: Blijvend afvallen  NIEUW                                                                         NIEUW  Training: Triple-Z (Zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfwaardering)  NIEUW